25.08.2024 Varia

Alpha bijeenkomsten

starten 26 september

Schuif aan bij Alpha!

Alpha... Misschien heb je er wel van gehoord. Maar wat is het? Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt.

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, erna is er een inleiding over het christelijk geloof, waarna je in een kleine groep verder gaat. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’ ontdek je op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof.

Na de inleiding vorm je kleine groepen en praat je door over het onderwerp. Geen enkele vraag of mening is te gek: in de kleine groep mag je álles delen.

Dat is dus Alpha: een plek waar alle verhalen samenkomen, je alles mag zeggen, je ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.

Alpha duurt ongeveer tien weken en is in de meeste gevallen gratis, want soms wordt er een kleine (vrijwillige) bijdrage gevraagd.

In Delft komen we bijeen in de Sacramentskerk. De volgende cursus begint op donderdag 26 september om 18:30 in de pastorie van de sacramentskerk. Aanmelden kan via het emailadres:

werkgroep.alpha@rkdelft.nl