30.09.2024 Varia

Dierenzegen

op 5 oktober in

Den Hoorn

Doe mee met A&C!

A & C staat voor St. Antonius en St. Cornelius


Dierenzegen op 5 oktober 2024

Op 4 oktober is het dierendag, de dag dat jij je huisdier extra verwent. Wist je dat het rond dierendag in veel kerken mogelijk is om je huisdier te laten zegenen?

Op 5 oktober 2024 om 18:45 uur is dat ook mogelijk in de St. Antonius en St. Corneliuskerk in Den Hoorn. Iedereen in onze parochie is welkom met of zonder huisdier.

Met je dier of knuffel naar de viering

Als je jouw dier wil laten zegenen, neem dan je huisdier mee naar de kerk voor de dierenzegen. Als je geen huisdier hebt, dan mag je jouw knuffel meenemen en deze laten zegenen. Tijdens de zegening vragen we God om hulp, dat mensen en dieren (en knuffels) voor altijd lief zijn voor elkaar en we vaak met onze dieren blijven knuffelen.

Alle dieren zijn welkom: honden, katten, cavia’s, kippen, konijnen, hamsters, wandelende takken, vissen en ook grotere dieren zoals ezels, paarden, schapen of geiten.

Samen met je dier op de foto tijdens de zegening

Op het moment dat jouw dier gezegend wordt maken we foto’s van jouw dier en jou, zodat je een herinnering hebt aan dit moment.


Aanmelden is niet nodig. Als je jouw dier meeneemt, vinden we het wel fijn als je ons laat weten welk dier je meeneemt, zodat we na de zegening je dier iets lekkers kunnen geven dat bij jouw dier past.

Heb je vragen over de dierenzegen? Mail ons dan viamailto:doemeemetaenc@onzelievevrouwvansion.nl



We hopen op een

viering met veel

dieren!

Ook Delftse baasjes zijn van harte welkom!